Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με την απαγωγή της 44χρονης από πρώην συνάδελφό της

 Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με την απαγωγή της 44χρονης από πρώην συνάδελφό της

Ένα πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όταν μια 44χρονη γυναίκα έπεσε θύμα απαγωγής την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. 

Ο άντρας που έκανε την απαγωγή ζήτησε 20 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα από τον εργοδότη της γυναίκας προκειμένου να την αφήσει ελεύθερη.

Το Mega παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της απαγωγής καθώς όλες οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερα εταιρείας σεκιούριτι που είχε εγκατεστημένη η εταιρεία που εργάζεται η 44χρονη. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο απαγωγέας την ακινητοποιεί, της περνά χειροπέδες και με τη βία τη βάζει στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζονται.

Η απαγωγή σε ζωντανή μετάδοση έλαβε αίσιο τέλος, τρία χιλιόμετρα μακριά από την εταιρία που συνέβη, καθώς ο δράστης συνελήφθη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, οι υπάλληλοι της εταιρείας κάλεσαν στο κινητό την 44χρονη η οποία απάντησε, άφησε το τηλέφωνο ανοιχτό και άρχισε να μιλά με τον απαγωγέα της, δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες, καταρχήν για το στίγμα της. Τις συνομιλίες αυτές άκουγε και το κέντρο της άμεσης δράσης που ειδοποιήθηκε άμεσα από την εταιρία σεκιούριτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο δράστης ήταν πρώην συνάδερφος της γυναίκας, ο οποίος δεν εργάζεται πλέον στην εταιρεία. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα για αυτό και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο συνήγορός του ζήτησε να γίνει κάποια ψυχιατρική εξέταση.

Avatar

Βαγγέλης Μαρινάκης