Ταύρος κάρφωσε στο θώρακα δύο εργάτες και τους έστειλε νοσοκομείο

 Ταύρος κάρφωσε στο θώρακα δύο εργάτες και τους έστειλε νοσοκομείο

Από το χωράφι που δούλευαν στην Ελασσόνα, σε νοσοκομείο στη Λάρισα. Ο ταύρος έκανε επίθεση στους δύο άτυχους εργάτες, που είδαν το χάρο με τα μάτια τους. Οι νεαροί δεν κατάφεραν να αποφύγουν το μεγαλόσωμο ζώο.

Κινήθηκε ξαφνικά εναντίον τους και τα τραύματα στον θώρακα και στο υπόλοιπο σώμα τους, δείχνουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν. Το ευχάριστο είναι πως οι δύο ζωές δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Από τα ιδιαίτερα συμβάντα των εφημεριών αυτό που απασχόλησε βράδυ Κυριακής (29-05-2022) την εφημερία του Γενικού Νοσοκομείου στη Λάρισα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έσπευσαν τραυματισμένα δύο άτομα, που νωρίτερα είχαν δεχτεί την επίθεση ταύρου!

Το όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό κινητοποίησε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς δύο αλλοδαπών εργατών, οι οποίοι κατέληξαν στα επείγοντα έχοντας δεχθεί την επίθεση του μεγαλόσωμου ζώου, σε περιστατικό που συνέβη σε χωριό της Ελασσόνας, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το larissapress.gr, οι δύο εργάτες έφεραν τραύματα στο σώμα και τον θώρακα από τα κέρατα και τις οπλές του ζώου, ενώ μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων και την παροχή ιατρικής βοήθειας πήραν εξιτήριο έχοντας να θυμούνται την περιπετειώδη συνάντησή τους με τον ταύρο.

Avatar

Χρήστος Σταθόπουλος