ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Πουλάει τρέλα ο κ. Λοβέρδος – Ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ;

 ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Πουλάει τρέλα ο κ. Λοβέρδος – Ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ;

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου ως προς την καταγγελία ότι παραποιήθηκε έγγραφο της αμερικανικής δικαιοσύνης και αφαιρέθηκαν ονόματα για την υπόθεση Novartis.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Δεν μας εκπλήσσει η απάντηση του κ. Λοβέρδου. Ακολουθεί την πάγια τακτική του κόμματος της Novartis: πουλάει τρέλα και ποντάρει στη μιντιακή ασυλία που απολαμβάνει.

Έτσι μπορεί και κάνει τον τιμητή, έτσι επιχειρούν να μετατρέψουν το σκάνδαλο σε σκευωρία, έτσι διώκουν δικαστές και δημοσιογράφους. Αποσιωπώντας και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με τη δύναμη που τους παρέχει η μιντιακή ολιγαρχία. Έτσι βρίσκεται και η Ελλάδα στον πάτο της Ευρώπης στην ελευθερία του Τύπου.

Σε ένα ερώτημα όμως δεν απάντησε ο κ. Λοβέρδος. Αφού το έγγραφο είναι γνωστό και έχει κριθεί όπως λέει, γιατί στην μετάφραση έσπευσαν να αφαιρέσουν το όνομα του; Τι έχουν να φοβηθούν αφού είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. Λοβέρδος;

Υ.Γ. Αλήθεια ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την παραποίηση εγγράφου του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ώστε να αφαιρεθεί το όνομα του βουλευτή του και υποψηφίου για την Προεδρία του;»

Μανώλης Δράκος