Στο “κυνήγι” ψηφοφόρων και ο Θανάσης Κατερινόπουλος (εικόνες)

 Στο “κυνήγι” ψηφοφόρων και ο Θανάσης Κατερινόπουλος (εικόνες)

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι φωτογραφίες με τον αξιωματικό ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Θανάση Κατερινόπουλο να μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια στη λαϊκή αγορά Λαϊκή Καματερού, το περασμένο Σάββατο. 

Σήμερα μάλιστα, ο απόστρατος αξιωματικός, ο οποίος «κέρδισε» το τηλεοπτικό κοινό με τις εκτιμήσεις του για το θρίλερ της Πάτρας αλλά και την δολοφονία της Καρολάιν από τον Αναγνωστόπουλο, βρέθηκε στον Δήμο Ιλίου προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για την δράση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με το οποίο θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Ο κ. Κατερινόπουλος ο οποίος απέκτησε μεγάλη δημοφιλία μέσα από το «Φως στο Τούνελ» αλλά και από τις εμφανίσεις του σε διάφορες ενημερωτικές εκπομπές, μιλώντας στο Δυτικά Fm, ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ στη δυτική Αττική: «Μου αρέσει η πολιτική και το να προσφέρω στον τόπο» δήλωσε, ενώ για την επιλογή του να μην κατέβει υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία απάντησε με αιχμηρό ύφος ότι η περιοχή έχει πολύ καλύτερους και ότι ο ίδιος «δεν κάνει».

Ο ίδιος θεωρεί ότι μέχρι τέλος Οκτώβρη οι εκλογές θα έχουν διεξαχθεί, ωστόσο χαρακτήρισε «απρόβλεπτο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θεόκριτος Αργυριάδης