Ρωσία: Ακροδεξιός χτυπάει νεαρούς επειδή φορούσαν σκουλαρίκι στη μύτη (vid)

 Ρωσία: Ακροδεξιός χτυπάει νεαρούς επειδή φορούσαν σκουλαρίκι στη μύτη (vid)

Αυτό που εξοργίζει στο βίντεο είναι τα όσα καταγράφει μετά τον ξυλοδαρμό. Το ένα παιδί, το ξανθό, είναι γεμάτο αίματα στο πρόσωπο και το άλλο παιδί, ο φίλος του, στις φωνές του δράστη να βγάλει αμέσως το σκουλαρίκι από τη μύτη, τρέμει στην κυριολεξία.

Το βίντεο ανέβηκε στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Vkontakte» και προκάλεσε και εκεί οργή. Όπως έχει γίνει γνωστό ένας ακροδεξιός που κυκλοφορεί στη Μόσχα με το ψευδώνυμο «40 μαχαίρια» εντόπισε δυο έφηβους που καθόντουσαν χωρίς να ενοχλούν στο μετρό.

Επίθεση χωρίς λόγο

Οι έφηβοι ήταν ο ιδανικός στόχος για τον ακροδεξιό. Ήταν παιδιά, αδύναμα, δεν μπορούσαν να αντισταθούν. Ο «40 μαχαίρια» όρμηξε στον πρώτο και τον χτύπησε με μπουνιά στη μύτη. Το σημείο γέμισε αίματα.

Το παιδί αιμορραγούσε πολύ. Στη συνέχεια με φωνές απευθύνθηκε στον φίλο του που φορούσε και εκείνος σκουλαρίκι και τον πρόσταξε να το βγάλει.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που καταγράφεται στο βίντεο. Το παιδί τρέμει από τον φόβο του και προσπαθεί να βγάλει το σκουλαρίκι από τη μύτη του ενώ με το χέρι του προσπαθεί να κατευνάσει τον δράστη.

Avatar

Θεόκριτος Αργυριάδης