Ραφήνα: “Με έναν λογόφερε, πέντε τον περίμεναν στη γωνία” – Νέα διάσταση από την ανάρτηση της φίλης του 42χρονου

 Ραφήνα: “Με έναν λογόφερε, πέντε τον περίμεναν στη γωνία” – Νέα διάσταση από την ανάρτηση της φίλης του 42χρονου

Δυο συλλήψεις έγιναν από την Αστυνομία για το έγκλημα στη Ραφήνα, αλλά η φίλη του 42χρονου αναφέρει σε ανάρτησή της ότι …πέντε περίμεναν τον άτυχο Δημήτρη έξω από το μπαρ.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Κι έρχεται το Σαββατόβραδο ,φοράς τα καλά σου , τα αρώματα σου , βάζεις το πιο ωραίο χαμόγελο σου και βγαίνεις έξω για να ξεχάσεις όλης της εβδομάδας την μαυρίλα! Έτσι έκανε και ο Δημήτρης χθες…Βγήκε να πιει το ποτό του και ήταν τελικά το τελευταίο του…

Γιατί κάποιοι μάγκες…. γούσταραν καυγά…. Γούσταραν να το παίξουν άντρες και αρσενικά .Ήπιαν τα ποτάκια τους και έχασαν τον έλεγχο από το τίποτα για το τίποτα…. Και ο Δημήτρης δεν τους μέτρησε καλά… δεν πίστεψε πως θα του τη στήσουν λίγο πιο έξω από το μαγαζί που διασκέδαζε.
Μα ποιος να το σκεφτεί ότι το τίποτα θα προκαλούσε τόσο πόνο;;
Με έναν λογόφερε, πέντε τον περίμεναν στη γωνία.. Αντρίκειο ναι;;;
Ένας με πέντε… Μάγκες…απ αυτούς που δεν πρόλαβε το τραίνο να πατήσει.

Τον χτύπησαν τόσο πολυ που σήμερα ο Δημήτρης έφυγε…. Ένα νέο παιδί , ένα παιδί ήσυχο και αγαπητό σε όλους … Κι αυτοί οι μάγκες θα αράζουν σε κάποια παραλία πίνοντας μπύρες … κι αυτή η μάνα ετοιμάζει τα καλά ρούχα του Δημήτρη… το γαμπριάτικο κοστούμι…Να τον αποχαιρετήσει …. Γιατί κάποιοι χθες…. Την είδαν κάπως … γιατί κάποιοι χθες δήλωσαν άντρες …. Γιατί κάποιοι χθες πήραν μια ζωή και ίσως να μην το ξέρουν …

Ελπίζω μόνο και εύχομαι ολόψυχα να βρεθούν και να πληρώσουν όπως πρέπει…. Και να το δουν και σαν μάθημα κάποιοι άλλοι μάγκες πως …. Αν δεν μπορείς το ποτό ρε φίλε …πιες χυμό …. Αντίο Δημήτρη…. Και συγχώρα αυτόν τον κόσμο για την κατάντια του ….».

Παράλληλα, με μια λιτή φωτογραφία που ανέβασαν στο Facebook οι υπεύθυνοι του καταστήματος στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Καλό Παράδεισο Φίλε. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για τον χαμό του πελάτη και φίλου μας που χάθηκε τόσο άδικα δίπλα στο μαγαζί μας σήμερα το πρωί. Αύριο θα είμαστε κλειστά από σεβασμό για τον συνάνθρωπό μας και την οικογένειά του».

Μανώλης Δράκος