Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ: Ποιους κατεβάζει υποψήφιους ο Τσίπρας από το think tank

 Ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ: Ποιους κατεβάζει υποψήφιους ο Τσίπρας από το think tank

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός θα έχουν καταθέσει τις εισηγήσεις τους οι Νομαρχιακές Επιτροπές, με τον κ. Τσίπρα να έχει πάρει πάνω του την προσέλκυση δυνατών υποψηφιοτήτων από την κοινωνία, με σκοπό και την ανανέωση. Για την ανανέωση των ψηφοδελτίων αναμένεται να αξιοποιηθούν και στελέχη από το νέο think tank που συγκρότησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Από το think tank «σοφών» που συγκρότησε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεφαλλονιά θα δώσει τη μάχη του σταυρού ο καθηγητής Νίκος Φαραντούρης.

Ακόμα, για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ακούγονται τα ονόματα της 23χρονης Διάνας Βουτηράκου – κέρδισε τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής στη Σανγκάη – και της αντιστρατήγου Ζαχαρούλας Τσιριγώτη.

Επίσης, συζητούνται τα ονόματα του αναπληρωτή καθηγητή Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Pierre et Marie Curie (Paris VI), γνωστού για τις παρεμβάσεις του στο θέμα του κοροναϊού, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, του καθηγητή Σπύρου Κίντζιου, ο οποίος έχει συμβάλει στη διαμόρφωση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την επισιτιστική κρίση, του καθηγητή Ψυχιατρικής ∆ηµήτρη Πλουµπίδη, του εκπαιδευτικού Κωστή Παπαϊωάννου και του κοσμήτορα της Σχολής Πολιτικών Επιστημών, ∆ηµήτρη Χριστόπουλου.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πρώην υπουργός και ναύαρχος εν αποστρατεία, έχει «κλειδώσει» για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

.

Θεόκριτος Αργυριάδης