Προκλητικός Ερντογάν με μήνυμα στα ελληνικά: Συνετιστείτε, θα το μετανιώσετε όπως έναν αιώνα πριν

 Προκλητικός Ερντογάν με μήνυμα στα ελληνικά: Συνετιστείτε, θα το μετανιώσετε όπως έναν αιώνα πριν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε μια ακόμα κίνηση η οποία δείχνει την πρόθεση της Τουρκίας να φτάσει στα άκρα την ένταση και την επιθετικότητα σε βάρος της χώρας μας.

Μηνύματα στο Twitter στα ελληνικά ανέβασε ο Τούρκος πρόεδρος, στα οποία επανέλαβε την ακραία ρητορική που χρησιμοποίησε νωρίτερα σε ομιλία του κατά της Ελλάδας.

Σε άλλο επίπεδο έχει φτάσει πλέον την όξυνση των πνευμάτων στα ελληνοτουρκικά, και τη διαρκή προκλητικότητα και επιθετικότητα της Άγκυρας σε βάρος της Αθήνας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε τις δηλώσεις που έκανε στην άσκηση EFES 2022 σε βάρος της Ελλάδας, αλλά αυτή τη φορά επέλεξε να τις αναρτήσει στο Twitter και μάλιστα στα ελληνικά!

Σύμφωνα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία δεν παραβιάζει κανένα δικαίωμα και κανένα δίκαιο, ενώ παράλληλα έθεσε ξανά θέμα μειονότητας στη Δυτική Θράκη, τη Ρόδο και την Κω.

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε ξανά λόγο για «ψυχραιμία» που επιδεικνύει η χώρα του, ενώ δεν δίστασε να προειδοποιήσει την Ελλάδα και να ζητήσει να συνετιστεί, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα του δεν θα παραιτηθεί από κανένα δικαίωμα στο Αιγαίο και δεν θα διστάσει να κάνει χρήση αυτών στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών.

Θεόκριτος Αργυριάδης