Πορτοσάλτε: “Έβρισε” την Αριστερά, μάλωσε με τον Κλαυδιανό και αποχώρησε από την εκπομπή (vid)

 Πορτοσάλτε: “Έβρισε” την Αριστερά, μάλωσε με τον Κλαυδιανό και αποχώρησε από την εκπομπή (vid)

Η βαριά ήττα Μακρόν στις γαλλικές βουλευτικές εκλογές σχολιάστηκε μάλλον με άκομψο τρόπο και επίθεση στην Αριστερά στον ΣΚΑΪ, από τους δημοσιογράφους Άρη Πορτοσάλτε και Χριστίνα Κοραή. Τον τόνο έδωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που δίνοντας ρεσιτάλ χαρακτήρισε την Αριστερά στη Γαλλία «παλαβή και ανισόρροπη». Τη σκυτάλη πήρε η Χριστίνα Κοραή η οποία έσπευσε και εκείνη να μιλήσει για ανισόρροπη Αριστερά.

Μάλιστα ο Άρης Πορτοσάλτε… εξοργίστηκε με τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό και τελικά αποχώρησε από το στούντιο.

Ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στον Μελανσόν, το κόμμα του οποίου αναδείχθηκε δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές και χαρακτηριστικά στο tweet του Αλέξη Τσίπρα για την ενίσχυση της Αριστεράς, σχολιάζοντας ότι εκείνος δεν είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα περίμενα από τον Φοίβο να πει κάτι και για την ακροδεξιά αλλά όταν έχεις συμπλεύσει με τον Καμμένο, τι να πεις;» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. «Χαίρομαι που υπάρχουν όψιμοι υποστηρικτές και άνθρωποι που συμπονούν τον Αλέξη Τσίπρα για δηλώσεις ξένων πολιτικών έστω και μετά από χρόνια» απάντησε ο κ. Κλαυδιανός και συνέχισε: «Εγώ δε συμφωνώ με κανέναν και γι’ αυτό κάνω αυτή τη μομφή προς τον Άρη».

Αυτή η ατάκα του κ. Κλαυδιανού ήταν αρκετή για να κάνει έξαλλο τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος είπε σε υψηλούς τόνους: «Τι είσαι, εισαγγελέας. Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί. Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή;». Αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί».

Avatar

Παναγιώτης Δρίβας