Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει μάλλον λίγο επικίνδυνες για την τηλεόραση”

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει μάλλον λίγο επικίνδυνες για την τηλεόραση”

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μία από τις πρώτες γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη στο πλαίσιο του μεγαλειώδους κινήματος #MeToo, σε δηλώσεις της στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Mamma Mia», μίλησε για άτυπο επαγγελματικό αποκλεισμό της ίδιας, αλλά και άλλως συναδέλφων της που προέβησαν σε καταγγελίες.

«Οι προτάσεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή για μένα είναι αρκετά περιορισμένες. Νιώθω ότι το κομμάτι των καταγγελιών έχει συμβάλλει αρκετά σε αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει τηλεοπτικά, ελπίζω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είναι ότι στάθηκα δίπλα στα θύματα, έχω υπάρξει θύμα, έχουμε καταγγείλει κάποιους ανθρώπους. Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει μάλλον λίγο επικίνδυνες.

Συζητιέται αρκετά αυτό, επειδή είμαστε σε έναν χώρο που συμβαίνουν κατά καιρούς διάφορα πράγματα, νιώθω ότι ίσως θεωρούν ότι είμαστε αρκετά αυστηρές με οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να γίνει και είναι αλήθεια αυτό. Αν συμβεί κάτι μπροστά μου, είτε έχει να κάνει με εμένα είτε με οποιονδήποτε άλλο, θα μπω μπροστά. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι» σχολίασε η ηθοποιός.

Μανώλης Δράκος