Πάτρα: Τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Τι έδειξε το τεστ πατρότητας

 Πάτρα: Τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Τι έδειξε το τεστ πατρότητας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη για τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Στον φάκελο της δικογραφίας για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας εντάχθηκαν συνολικά τέσσερα νέα στοιχεία. Σύμφωνα με το Mega, το πρώτο στοιχείο αφορά στην ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου. 

Οι γιατροί στο Ωνάσειο νοσοκομείο πιστοποίησαν ότι η Τζωρτζίνα δεν είχε κανένα γονιδιακό πρόβλημα και απέκλεισαν οποιοδήποτε κληρονομικό ζήτημα, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.

Επιπλέον, εντάχθηκαν άγνωστα μέχρι σήμερα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και ορισμένες μαγνητοφωνημένες συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους μέσω χρήσης διαδικτυακής εφαρμογής.

Το τρίτο στοιχείο που προστέθηκε στον φάκελο της δικογραφίας είναι ο έλεγχος πατρότητας για την Τζωρτζίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τον έλεγχο αποδείχτηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

Τέλος, στη δικογραφία συμπεριλήφθηκε και η έκθεση της παιδοψυχολόγου, η οποία διατυπώνει τις εκτιμήσεις της σχετικά με τις ζωγραφιές του παιδιού.

Η δικογραφία για την Τζωρτζίνα θα διαβιβαστεί αρμόδιο εισαγγελέα για να διατυπώσει την πρότασή του. Μετά την έκδοση εισαγγελικής πρότασης, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο θα εκδώσει βούλευμα σχετικά με την παραπομπή ή μη σε δίκη.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση θανάτων των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη θα ανατεθεί σε διαφορετικό ανακριτή, εφόσον η δικογραφία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχει κλείσει.

Avatar

Θεόκριτος Αργυριάδης