Παρίσι: Νεκρός βρέθηκε ο ιδρυτής και CEO της Biogroup

 Παρίσι: Νεκρός βρέθηκε ο ιδρυτής και CEO της Biogroup

Νεκρός βρέθηκε, στο Παρίσι, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Biogroup, που έγινε ένας από τους πλουσιότερους Γάλλους με την πώληση των PCR τεστ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19. Φέρεται να αυτοκτόνησε, πέφτοντας από μπαλκόνι πολυτελούς ξενοδοχείου.

Ο Stéphane Eimer, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής το 1998 των εργαστηρίων ιατρικής ανάλυσης Biogroup, επενδύοντας στην εμπορία των PCR τεστ, είδε στη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, τις μετοχές της εταιρείας του να ανεβαίνουν κατακόρυφα, το ίδιο και τις τραπεζικές του καταθέσεις κι έγινε ο 167ος πλουσιότερος άνθρωπος στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien, το πτώμα του άτυχου 52χρονου, βρέθηκε έξω από το πεντάστερο ξενοδοχείο Royal Monceau, στο 8ο διαμέρισμα στο Παρίσι, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, σε κατάσταση που υποδήλωνε πτώση από μπαλκόνι. Η εισαγγελία του Παρισιού επιβεβαίωσε την έναρξη έρευνας για τα αίτια του θανάτου.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι, στο δωμάτιο του επιχειρηματία, βρέθηκε ένα σημείωμα που οδηγεί στην υπόθεση της αυτοκτονίας. Ο Stéphane Eimer λέγεται πως αναφέρεται ιδιαίτερα στη συγκρουσιακή κατάσταση με τη σύζυγό του.

Η Biogroup, η οποία ανακοίνωσε το θάνατο του Stéphane Eimer το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουνίου, έκανε λόγο για «βίαιο και ξαφνικό» θάνατο.

Avatar

apostolos.staikos