Παπαναστασίου: Ανεπιθύμητος σ’ αυτόν τον τόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης

 Παπαναστασίου: Ανεπιθύμητος σ’ αυτόν τον τόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ανεπιθύμητος σ’ αυτόν τον τόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε απερίφραστα στον “Δυτικά Fm 92,8”, o Γιώργος Παπαναστασίου έπειτα από τις απανωτές “βόμβες” του υπουργού για την εκτροπή του Αχελώου και τη διαπίστωση του ότι ήταν “μουρλοί” όσοι προσέφυγαν στο ΣτΕ για την ακύρωση του έργου.

Ο δήμαρχος Αγρινίου εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι ένας υπουργός εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για θεσμικούς παράγοντες και εκπροσώπους φορέων.

Υπενθύμισε ότι της Επιτροπής ενάντια στην εκτροπή του Αχελώου προεδρεύει κάθε φορά ο δήμαρχος Αγρινίου και συμμετέχουν νομάρχες κατά το παρελθόν, περιφερειάρχες στη συνέχεια, εκπρόσωποι επιμελητηρίων, οργανώσεων και θεσμικοί παράγοντες που εκπροσωπούν έναν ολόκληρο νομό.

Χαρακτήρισε δε την άποψη του κ. Γεωργιάδη ότι θα είχαμε φθηνό ρεύμα αν είχε κατασκευαστεί το έργο αντιεπιστημονική και λανθασμένη.

“Αισθάνομαι λύπη που ένας υπουργό,ς ειδικά αυτής της κυβέρνησης, συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Είναι απαράδεκτο. Είναι ανεπιθύμητος πια σε αυτόν τον τόπο. Να βγει να ζητήσει δημόσια συγνώμη γι’ αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά και έκφραση. Δεν σέβεται τους θεσμούς, εμάς; Δεν σέβεται την δικαιοσύνη; Δεν σέβεται το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας το ΣτΕ που τόσες φορές ακύρωσε με αποφάσεις του αυτό το απαράδεκτο έργο; Είναι πυλώνας του κράτους το ΣτΕ”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Μιλώντας στη Δήμητρα Λαοπόδη αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα όπως αυτό του Πανεπιστημίου.

Avatar

Χρήστος Σταθόπουλος