Παφίλης: Το ΝΑΤΟ είναι το οπλισμένο, επικίνδυνο δολοφονικό χέρι που διαφυλάττει τον καπιταλισμό και τα κέρδη του κεφαλαίου

 Παφίλης: Το ΝΑΤΟ είναι το οπλισμένο, επικίνδυνο δολοφονικό χέρι που διαφυλάττει τον καπιταλισμό και τα κέρδη του κεφαλαίου

«Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε την όξυνση της επιθετικής στρατηγικής του ΝΑΤΟ, η οποία πλέον απλώνεται σε όλον τον κόσμο» τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, μιλώντας σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.

«Είναι το οπλισμένο, επικίνδυνο δολοφονικό χέρι που διαφυλάττει τον καπιταλισμό και τα κέρδη του κεφαλαίου σε όλο τον κόσμο» πρόσθεσε. Ο Θ. Παφίλης επεσήμανε ότι «οξύνονται οι ανταγωνισμοί για το μοίρασμα των αγορών» και πως «η ανθρωπότητα μέσα στους ανταγωνισμούς μοιάζει σαν ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί, καθώς δημιουργούνται τεράστιοι κίνδυνοι».

Τόνισε ότι μπροστά στις επερχόμενες εκλογές, «το κρίσιμο για το λαό που είναι αγανακτισμένος, είναι να μην πέσει στην παγίδα του μεγάλου και του μικρότερου κακού, γιατί αυτά φέρνουν κακό για το λαό».

Ο Θ. Παφίλης υπογράμμισε ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ «δεν έχουν στρατηγικές διαφορές, ‘πίνουν νερό από την ίδια βρύση’ που λέγεται ΕΕ και συμφέροντα του κεφαλαίου». Τόνισε ότι «το κρίσιμο για το λαό, σε αυτές τις εκλογές, είναι να επιλέξει μια δύναμη η οποία με συνέπεια στάθηκε δίπλα του», προσθέτοντας ότι το ΚΚΕ «έχει προτάσεις πάλης και για το σήμερα, οι οποίες θα εντάσσονται σε μια γενικότερη κατεύθυνση, που θα είναι η ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος».

Avatar

apostolos.staikos