Οικονόμου: Ο κ.Τσίπρας διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και είπε ασύστολα ψέματα

 Οικονόμου: Ο κ.Τσίπρας διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και είπε ασύστολα ψέματα

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για όσα είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στην Βόρεια Εύβοια. 

«Ο κ. Τσίπρας, επισκεπτόμενος την Εύβοια, έκανε το απολύτως αναμενόμενο για εκείνον: διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και είπε ασύστολα ψέματα. Έκανε όμως και κάτι χειρότερο, ακόμα και για εκείνον: χρησιμοποίησε την περσινή τραγωδία και τον πόνο των ανθρώπων για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση, χωρίς να νοιάζεται ούτε για τους Ευβοιείς, ούτε για την Εύβοια, ούτε για την αλήθεια», τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Και συνεχίζει: «Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες γνωρίζουν άριστα το τι έχει ήδη γίνει, τι γίνεται και τι θα γίνει έγκαιρα για την πλήρη αποκατάσταση όλων των καταστροφών. Το σχέδιό μας για την Εύβοια εκτελείται με απόλυτη συνέπεια και προσήλωση. Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε την περιοχή ως ντεκόρ για δηλώσεις. Εμείς, αντίθετα, έχουμε δρομολογήσει έργα που όχι μόνο θα επουλώσουν τις πληγές, αλλά θα διαμορφώσουν το αναπτυξιακό αύριο της περιοχής και των κατοίκων».

Η δήλωση κλείνει με ένα υστερόγραφο: ΥΓ: Αν επισκεπτόταν τα αντιπλημμυρικά έργα, λίγα χιλιόμετρα από το σημείο που βρέθηκε, θα μπορούσε, ως μηχανικός, να εκτιμήσει με τα μάτια του τι έργο έχει υλοποιηθεί και συνεχίζει να υλοποιείται.

Μανώλης Δράκος