Οικονόμου: “Κλεισμένος στην κομματική του γυάλα, ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές”

 Οικονόμου: “Κλεισμένος στην κομματική του γυάλα, ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές”

«Κλεισμένος στην κομματική του γυάλα, ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται εκλογές. ‘Οσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα…».

Αυτό αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικότερα ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως «Η κυβέρνηση εφαρμόζει, μέσα στην πανδημία και την παγκόσμια κρίση ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις».

«Χωρίς αυτό το πρόγραμμα και τις διεθνείς πρωτοβουλίες μας, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και επισημαίνει:

«Ο κ. Τσίπρας, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο βήμα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια το 2015, βύθισε τη χώρα σε ένα αχρείαστο μνημόνιο 100 δισ. και εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση. Σήμερα, κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές. Όσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε ένα πολύ δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον».

Avatar

Μανώλης Δράκος