Νέο βίντεο δείχνει τον Πούτιν να παλεύει να κρατηθεί όρθιος – Οι φήμες για την υγεία του

 Νέο βίντεο δείχνει τον Πούτιν να παλεύει να κρατηθεί όρθιος – Οι φήμες για την υγεία του

Τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο στα οποία ο Ρώσος ηγέτης φαίνεται πρησμένος, ενώ άλλα πλάνα τον έδειχναν να εμφανίζει τρέμουλο στα πόδια και να μην περπατά καλά. 

Φουντώνουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, προκαλώντας τριγμούς στο Κρεμλίνο.

Oι επικριτές του θεωρούν πώς η υγεία του, επιδεινώνεται γρήγορα και ότι το τέλος του πλησιάζει, μετά και το νέο βίντεο που τον δείχνει να δυσκολεύεται να σταθεί όρθιος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την «Ημέρα της Ρωσίας».

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Express» που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το σχετικό βίντεο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παλεύει να κρατηθεί όρθιος καθώς τα πόδια του λυγίζουν όχι μία αλλά αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Τα πόδια του Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να μην μπορούν να σταθούν ακίνητα και να σηκώσουν το σωματικό του βάρος αφού λυγίζουν την ώρα που ο Ρώσος ηγέτης εκφωνεί την ομιλία του», σχολιάζουν βρετανικά δημοσιεύματα.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκαν φωτογραφίες και βίντεο στα οποία ο Ρώσος ηγέτης φαίνεται πρησμένος, ενώ άλλα πλάνα τον έδειχναν να εμφανίζει τρέμουλο στα πόδια και να μην περπατά καλά.

Πρόσφατα ο ιστότοπος «Proekt» είχε ανακαλύψει ότι κατά την διάρκεια των επισκέψεων του Πούτιν στο Σότσι από το 2016 έως το 2020 τον συνόδευε ομάδα γιατρών από την Κεντρικό κλινικό νοσοκομείο που υπάγεται στην διεύθυνση της προεδρίας.

Θεόκριτος Αργυριάδης