Ηλιόπουλος: Το επιτελικό κράτος καθημερινά αποδεικνύει την ανικανότητά του να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας

 Ηλιόπουλος: Το επιτελικό κράτος καθημερινά αποδεικνύει την ανικανότητά του να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας

Για «ανικανότητα» της κυβέρνησης στη διαχείριση των προβλημάτων των πολιτών μιλάει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μεσσηνία.

«Η προεκλογική περιοδεία του πρωθυπουργού σήμερα συνεχίστηκε στη Μεσσηνία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2021-2027, ένα πρόγραμμα το οποίο, όπως τονίστηκε, στόχο έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά δεν αναφέρθηκε ότι ο σχεδιασμός του έγινε εν αγνοία τους. Καμία διαβούλευση με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς. Καμία διαβούλευση με την αντιπολίτευση. Καμία σύνδεση με τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας», σημειώνει ο Ν. Ηλιόπουλος και προσθέτει:

«Μίλησε για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, ξεχνώντας την αναφορά στην πρωτιά της χώρας μας στην ανεργία των νέων, στην πρωτιά μας στον πληθωρισμό στη Δυτική Ευρώπη, στις εκρηκτικές αυξήσεις των καυσίμων. Αναφέρθηκε σε 3 κρίσιμα έργα της περιοχής, το αεροδρόμιο Καλαμάτας, το οδικό δίκτυο Καλαμάτα- Ριζόμυλος- Πύλος- Μεθώνη και την αντιπλημμυρική θωράκιση του οδικού άξονα Τσακώνα- Καλαμάτα. Και τα 3 πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα. Όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί και στην επίσκεψή του στη Μεσσηνία 3 χρόνια πριν στις 21/10/2019. Στο ίδιο σημείο βρίσκονται».

«Το επιτελικό κράτος καθημερινά αποδεικνύει την ανικανότητά του να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας. Η κυβέρνηση έχει έρθει η ώρα να φύγει και να δώσει τη θέση σε μια προοδευτική κυβέρνηση η οποία μαζί με την κοινωνία θα διαχειριστεί τα προβλήματα των πολιτών», καταλήγει.

Avatar

Μανώλης Δράκος