Η οικογένεια τρανς γυναίκας αρνείται να παραλάβει τη σορό της

 Η οικογένεια τρανς γυναίκας αρνείται να παραλάβει τη σορό της

Σοκάρει υπόθεση στη Θεσσαλονίκη που αφορά στο θάνατο τρανς γυναίκας που έφυγε από τη ζωή και παραμένει για πέντε ολόκληρες μέρες στα «αζήτητα» του νοσοκομείου Παπαγεωργίου!

Η οικογένειά της, σύμφωνα με σχετικά δημοσίευση που έγινε στα social media, δεν επιθυμεί να παραλάβει τη σορό της από τα ψυγεία του νεκροτομείου.

Η Μπαλί, όπως την αποκαλούσαν όσοι την γνώριζαν, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει και έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μετά από αγώνα που έδωσε. Θλίψη προκαλεί η άρνηση της οικογένειας της, των δικών της ανθρώπων, να παραλάβουν τη σορό της και να την αποχαιρετήσουν όπως θα άρμοζε σε κάθε άνθρωπο που φεύγει από τη ζωή.

Eάν η οικογένεια της Μπαλί προχωρήσει επίσημα σε αποποίηση ταφής, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το thestival, θα ενεργήσει αμέσως και θα πραγματοποιήσει την ταφή με δική του ευθύνη.

Μάλιστα πρόθεση του ίδιου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, να καλύψει ο ίδιος τη δαπάνη που θα προκύψει.

Πηγή: thestival.gr

Χρήστος Σταθόπουλος