Γουατεμάλα: Τρεις ανήλικες αποκεφάλισαν μία 15χρονη και τραβούσαν βίντεο

 Γουατεμάλα: Τρεις ανήλικες αποκεφάλισαν μία 15χρονη και τραβούσαν βίντεο

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως τρείς νεαρές στη Γουατεμάλα συνελήφθησαν την ώρα που αποκεφάλιζαν ένα 15χρονο κορίτσι!

Πρόκειται για τρία κορίτσια ηλικίας από 14 ως 17 ετών, μέλη της συμμορίας «Barrio 18» στη Γουατεμάλα, τα οποία αποκεφάλισαν μία 15χρονη, ανακοίνωσε η αστυνομία το Σάββατο (04.06.2022).

Οι ανήλικες «ανακαλύφθηκαν ενώ αποκεφάλιζαν ένα κορίτσι 15 ετών» την Παρασκευή (03.04.2022) το βράδυ σε πολυκατοικία σε βόρεια συνοικία της Πόλης της Γουατεμάλας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χόρχε Αγκιλάρ.

«Αστυνομικοί που περιπολούσαν σ’ αυτό τον τομέα άκουσαν κραυγές και άρχισαν αμέσως να ψάχνουν από ποια πολυκατοικία προέρχονται αυτές οι εκκλήσεις για βοήθεια», εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Μπήκαν στην πολυκατοικία τη στιγμή που διαπράττονταν το έγκλημα: η μία απ’ αυτές κρατούσε το θύμα και η άλλη τραβούσε βίντεο με το κινητό της», πρόσθεσε ο Αγκιλάρ, διευκρινίζοντας πως, παρά την επέμβαση των αστυνομικών, το θύμα υπέκυψε επιτόπου.

Δείτε βίντεο από τη σύλληψη των τριών ανήλικων δολοφόνων:

Aξίζει να σημειωθεί πως η συμμορία «Μπάριο 18», όπως και η αντίπαλή της, η «Μάρα Σαλβατρούτσα», κάνουν εκβιασμούς εμπορικών καταστημάτων και εταιρειών λεωφορείων, δολοφονώντας (!) τους υπαλλήλους που αρνούνται να πληρώσουν τα ποσά που απαιτούν.

Οι συμμορίες και οι δραστηριότητες που συνδέονται με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών ευθύνονται για περίπου το 50% των 3.500 βίαιων θανάτων που καταγράφονται κάθε χρόνο στη Γουατεμάλα.

Avatar

Βαγγέλης Μαρινάκης