Γιώργος Παπαναούμ: Γιατί αναφέρθηκε στη Μπίκα – Ο άνθρωπος “κλειδί”

 Γιώργος Παπαναούμ: Γιατί αναφέρθηκε στη Μπίκα – Ο άνθρωπος “κλειδί”

«Ντόμινο» αποκαλύψεων αλλά και στοιχείων φαίνεται πως έφερε η αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή της Θεσσαλονίκης, Γιώργου Παπαναούμ, που κρεμάστηκε μέσα στο γυμναστήριο του.

Η ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για μία γυναίκα – αράχνη, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του, αρχικά τράβηξε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Ωστόσο, από τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, φαίνεται ότι η υπόθεση είναι πολύ βαθύτερη από μια αυτοκτονία λόγω μιας γυναίκας – αράχνης που «έφαγε» λεφτά από τον αυτόχειρα.

Η σύνδεση με την υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ερευνάται αν υπάρχει άμεση ή έμμεση σχέση της αυτοκτονίας του Γιώργου Παπαναούμ με την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 22χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Ο αυτόχειρας στο τελευταίο σημείωμά του λέει ότι η γυναίκα που τον εξαπάτησε -η γυναίκα αράχνη- είναι στενό συγγενικό πρόσωπο της 17χρονης που συνόδευσε τη 22χρονη Γεωργία Μπίκα στο πάρτι της πρωτοχρονιάς. Είναι η φίλη της Γεωργίας που έφυγε στην πορεία…

Η συγκεκριμένη γυναίκα – αράχνη μάλιστα, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που παρότρυνε τη 17χρονη να πάει στο συγκεκριμένο πάρτι μαζί με τη Γεωργία Μπίκα. Επίσης, η συγκεκριμένη γυναίκα εμφανίζεται να είναι δημιουργός πολλών ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών για συναλλαγές κυρίως από τη Βουλγαρία.

Το σχόλιο του αυτόχειρα για την υπόθεση βιασμού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο Γιώργος Παπαναούμ ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες ότι η εισαγγελική απόφαση για «ανύπαρκτο βιασμό» της 22χρονης Γεωργίας Μπίκα, ήταν σωστή! Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα – αράχνη, είχε μαζί με τον σύζυγό της γνωριμία και συναλλαγές με επιχειρηματίες που ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον της 22χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε ότι βιάστηκε.

Μάλιστα αυτοί οι επιχειρηματίες έχουν ήδη δικαστικές εκκρεμότητες για απάτες και ξέπλυμα χρήματος ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη εκτεταμένη έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους σε ξυλοδαρμούς και εκβιάσεις. Ορισμένα στοιχεία επιβεβαιώνονται και με εξετάσεις DNA… Από την Αστυνομία λοιπόν, μιλούν για μία έρευνα που ήταν ήδη σε εξέλιξη και τώρα, με την αυτοκτονία του γυμναστή, ίσως να προστεθούν νέα στοιχεία…

Όπως είπε στο LiveNews, φίλος του 50χρονου γυμναστή «ήταν πάρα πολύ ερωτευμένος. Και στο τελευταίο του σημείωμα ανέφερε πως δεν τον νοιάζουν τα λεφτά αλλά ότι με το που τελείωσαν τα λεφτά τελείωσε και αυτή».

Avatar

Θεόκριτος Αργυριάδης