Γιώργος Παπαναούμ – Εξελίξεις στην υπόθεση: Το ροζ βίντεο και το κύκλωμα με “δασκαλεμένα κορίτσια”

 Γιώργος Παπαναούμ – Εξελίξεις στην υπόθεση: Το ροζ βίντεο και το κύκλωμα με “δασκαλεμένα κορίτσια”

Νεότερα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση θανάτου του γνωστού γυμναστή, Γιώργου Παπαναούμ, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριο του, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση αυτοκτονίας του γνωστού γυμναστή της Θεσσαλονίκης, Γιώργου Παπαναούμ που έδωσε τέλος στη ζωή του στον χώρο που λειτουργούσε ως γυμναστήριο.

Η υπόθεση έχει μπει σε διαδικασία έρευνας από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ έχει εκκινηθεί εισαγγελική έρευνα, λεπτομέρειες της οποίας θα γίνουν γνωστές αύριο.

Το mail και η ανάρτηση στο Facebook

Αν και η υπόθεση έγινε γνωστή από ένα post στο facebook που ο Γιώργος Παπαναούμ φέρεται να μιλούσε για την υπόθεση που τελικά τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα, τις μεσημεριανές ώρες χθες εστάλη σε συγκεκριμένους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ένα mail.

Το μήνυμα φαίνεται πως ανέφερε ακριβώς τα ίδια με το κείμενο στο facebook που λίγο αργότερα κατέβηκε. Σε αυτό το κείμενο αναφέρεται ότι ο ιδιοκτήτης του εξαπατήθηκε από γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις, χάνοντας όλη την περιουσία του – συγκεκριμένα κάνει λόγο για ποσά των 400.000 ευρώ και των 90.000 ευρώ.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παπαναούμ κέρδισε πολλά χρήματα από επενδύσεις σε κρυπτονόμισμα αλλά έδωσε τους κωδικούς στη μητέρα κοριτσιού που ενεπλάκη σε άλλη συνταρακτική υπόθεση στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα αυτή πήρε όλα τα χρήματα αν και επικαλούταν προβλήματα με το σύζυγό της και μια σοβαρή περιπέτεια υγείας για την οποία χρειαζόταν βοήθεια.

Κύκλωμα με «δασκαλεμένα κορίτσια»

Παράλληλα, ο Γιώργος Παπαναούμ κάνει λόγο για ύπαρξη οργανωμένων κυκλωμάτων με «δασκαλεμένα κορίτσια» που στόχο έχουν την εξαπάτηση ανυποψίαστων θυμάτων, ενώ κάνει εκτενή αναφορά σε κυκλώματα της νύχτας.

Στο κείμενο, που βρίθει απόγνωσης και ερωτικής απογοήτευσης, ο Γιώργος Παπαναούμ φαίνεται να ζητάει συγγνώμη και από τον πνευματικό του για την πράξη του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, το συγκεκριμένο κείμενο του e-mail συνοδεύεται από ροζ βίντεο το οποίο αναζητά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Avatar

Θεόκριτος Αργυριάδης