Γιώργος Παπαναούμ: Αυτό είναι το e-mail που έστειλε – Ποια γυναίκα υποδεικνύει για την αυτοκτονία του

 Γιώργος Παπαναούμ: Αυτό είναι το e-mail που έστειλε – Ποια γυναίκα υποδεικνύει για την αυτοκτονία του

Ο 50χρονος γυμναστής Γιώργος Παπαναούμ έστειλε ένα mail με πολλούς παραλήπτες, στο οποίο κατονομάζει μια γυναίκα ως υπεύθυνη για την αυτοκτονία του – Η επικοινωνία που είχε με τον πρώην σύζυγο της συντρόφου του. Στη δημοσιότητα δόθηκε το e-mail του 50χρονο γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ, με τους δεκάδες παραλήπτες, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδηγούν στην αυτοκτονία.

Σε αυτό, κατονομάζει μια γυναίκα ως υπεύθυνη για όλα όσα συνέβησαν και συγκλονίζει με τα λόγια του.

Το e-mail με τους 24 παραλήπτες

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο Γιώργος Παπαναούμ στο εν λόγω e-mail που έστειλε λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ονοματίζει τη γυναίκα που φέρεται να τον οδήγησε στην μοιραία του πράξη, ενώ δηλώνει πως η ίδια τον εκμεταλλεύτηκε και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ.

Επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγο της συντρόφου του λίγο πριν αυτοκτονήσει

Ο Γιώργος Παπαναούμ λίγα λεπτά πριν βάλει τέλος στη ζωή του, έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του πρώην συζύγου της γυναίκας την οποία, στην τελευταία του ανάρτηση, κατηγορεί ότι του καταχράστηκε την περιουσία. Ήταν όπως φαίνεται η τελευταία του επικοινωνία. Στο μήνυμα αυτό, ο γυμναστής φέρεται να δίνει στον πρώην σύζυγο στοιχεία τα οποία θα αποκαλύψουν την αλήθεια και τους λόγους που εκείνος οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

«Τον άνθρωπο αυτόν δεν τον γνώριζα. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης που μου έστειλε ένα μήνυμα. Το άνοιξα και διάβασα: «Εγώ αυτοκτόνησα αλλά εσύ μπες και κοίτα…» και μου έλεγε να τσεκάρω κάποια πράγματα στο διαδίκτυο, για έναν φίλο μου, για την πρώην γυναίκα μου… Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, αλλά δεν το εξέλαβα ως κυριολεξία. Τον πήρα πίσω αλλά δεν απάντησε» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του γυμναστή μιλώντας στο Mega.

Μετά από αρκετές αναπάντητες, ο άνδρας αυτός, αποφάσισε να του στείλει και μήνυμα. Φαίνεται όμως, ότι ο γυμναστής είχε ήδη κάνει τα λεγόμενά του περί αυτοκτονίας, πράξη.

«Του έστειλα μετά μήνυμα ότι εγώ δεν έχω να κοιτάξω κάτι, αλλά αν ήθελε να μιλούσαμε. Δεν τον ήξερα. Δεν ήξερα καν τον αριθμό του. Μόνο το όνομά του γιατί το είχε γράψει στο μήνυμα. Έψαξα σε ποιον αντιστοιχεί το νούμερο και έτσι έμαθα ότι ήταν γυμναστής. Δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα. Και να τον έβλεπα μπροστά μου, δε θα τον γνώριζα. Αφού δεν απάντησε στην κλήση μου, είπα κι εγώ “μπορεί να το έστειλε κατά λάθος… τόσα γίνονται…”» αναφέρει ο άντρας.

Η αναφορά στο περιβόητο πάρτι

Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που καταγγέλλεται ότι άφησε στον άσο τον 50χρονο γυμναστή, ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε εάν μεταξύ τους υπήρχε σχέση στο παρελθόν και μάλιστα, δεν ξέρει για ποιον λόγο, ο αυτόχειρας στην ανάρτηση που άφησε πίσω του, αναφέρθηκε και στο περιβόητο πάρτι της Θεσσαλονίκης, στο οποίο παρούσα ήταν η κόρη της ίδιας και εκείνου, μετά από το οποίο είχε γίνει η καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα.

«Έχω άποψη για το πάρτι γιατί μίλησα με την κόρη μου, η οποία τα έχει καταθέσει στην αστυνομία. Δεν ξέρω όμως, πώς ο γυμναστής μπορεί να ξέρει για όλα αυτά. Και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η πρώην σύζυγός μου δεν είχε κάποια σχέση πρόσφατα» δηλώνει ο πρώην σύζυγος.

Θεόκριτος Αργυριάδης