Έξαλλη Καινούργιου: “Πόσο σεξιστής και τραγικός είσαι ρε φίλε;”

 Έξαλλη Καινούργιου: “Πόσο σεξιστής και τραγικός είσαι ρε φίλε;”

Με αφορμή τη δημόσια καταγγελία της Ιωάννας Σιαμπάνη, μετά τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε φανάρι, η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της μοιράστηκε τη δική της σοκαριστική εμπειρία, όταν ήταν μόλις 8 ετών.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, όταν ήταν μικρή και έπαιζε στην πυλωτή με μία φίλη της, ένας άνδρας τις πλησίασε και τις ρωτούσε αν μπορούσε να πάει κάπου τουαλέτα. Κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι τις κυνηγάει, φοβήθηκαν ότι θα τους κλέψει, ενώ εκείνος είχε γδυθεί και έτριβε το μόριό του στην τζαμαρία.

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την δήλωση αυτή, δέχτηκε ένα tweet από κάποιον χρήστη του μέσου που την κατέκρινε για το ρούχο που φόρεσε και- δικαιολογημένα- την έκανε έξαλλη.

«Θέλω να διαβάσω κάτι, μισό λεπτό θα μου επιτρέψετε. Δεν πάει καλά ο κόσμος στο Twitter καμιά φορά. Γράφει ένας “καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του μέρα μεσημέρι κι αυτή, που μας πετάει τα στήθη της στη μάπα στις 10 το πρωί. Μιλάμε για σούργελο”. Πόσο ντροπιαστικό. Πόσο σεξιστής και τραγικός είσαι ρε φίλε; Είναι δυνατόν; Πόσο τραγικός τύπος μπορεί να είσαι; Ντροπή, ντροπή και ντροπή. Έχω δικαίωμα να φοράω, όπως και κάθε γυναίκα, ό,τι θέλω» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Πηγή: newsbeast.gr

Avatar

Χρήστος Σταθόπουλος