Επίθεση σε ελεγκτές: “Του ζήτησα το εισιτήριο και έβγαλε από την κάλτσα του μαχαίρι”

 Επίθεση σε ελεγκτές: “Του ζήτησα το εισιτήριο και έβγαλε από την κάλτσα του μαχαίρι”

Τον τρόμο έζησαν χθες (29/5) το βράδυ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δύο ελεγκτές του ΟΑΣΘ. Όταν ζήτησαν από δύο αλλοδαπούς τα εισιτήρια τους, κατά τη διάρκεια δρομολογίου αστικού λεωφορείου, εκείνοι τους απείλησαν με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δυο δράστες είχε κρυμμένο το μαχαίρι με το οποίο απείλησε τους εργαζόμενους στην κάλτσα του, με τον έναν από τους ελεγκτές να το αρπάζει από τα χέρια του, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς

«Του ζήτησα το εισιτήριο του και έβγαλε από την κάλτσα του ένα μαχαίρι με το οποίο μας απείλησε. Ευτυχώς ο συνάδελφος τον αφόπλισε άμεσα και δεν έγινε κανένα κακό» ανέφερε στο GRTimes ένας εκ των δύο ελεγκτών, λίγα μόλις λεπτά από το περιστατικό, εμφανώς τρομαγμένος.

Η επίθεση

Θυμίζουμε ότι λίγο μετά τις 20:30 και ενώ το λεωφορείο του ΟΑΣΘ με τον αριθμό 33, που εκτελεί το δρομολόγιο Αγίου Παντελεήμονος-Βενιζέλου, βρισκόταν εν κινήσει, δύο ελεγκτές του ΟΑΣΘ επιβιβάστηκαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο εισιτηρίων στους επιβάτες.

Την ώρα που πλησίασαν δύο αλλοδαπούς και τους ζήτησαν τα εισιτήρια τους, εκείνοι έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν τους εργαζόμενους μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων επιβατών.

Ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα επί της οδού Εγνατίας, στο ύψος της Αντιγονιδών, όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό και κλήθηκε επί τόπου η Αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου και διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

Πηγή: grtimes.gr

Χρήστος Σταθόπουλος