Δολοφονία στη Ραφήνα – Aνατριχιαστική μαρτυρία: “Παραμορφώθηκε το κεφάλι του”

 Δολοφονία στη Ραφήνα – Aνατριχιαστική μαρτυρία: “Παραμορφώθηκε το κεφάλι του”

Συγκλονίζει η μαρτυρία φίλου του 42χρονου Δημήτρη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια και πέθανε στη Ραφήνα.

Όπως είπε ο φίλος του στον ΑΝΤ1, «πήγαινε στην τουαλέτα, κάποιος τον χτύπησε στον ώμο και είπε “sorry”, ξέρω εγώ “τι sorry” κι έγινε μικρός τσαμπουκάς μέσα εκεί. Πιάστηκαν λίγο στα χέρια. Δεν ξέρω τι τού είπε ο άλλος, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Στον γυρισμό από την τουαλέτα πήγε κάθισε στη μεριά του στο μπαρ και πήγε εκείνος και του είπε “για έλα λίγο έξω να τα πούμε”. Βγήκε έξω και την είχαν στήσει από την πίσω πλευρά».

Συνεχίζοντας την περιγραφή των γεγονότων ο φίλος του θύματος τόνισε:

«Ήταν τρία άτομα, τον χτύπησαν στο κεφάλι. Είχε πέσει κάτω και συνέχιζαν να τον χτυπούν. Του έσπασαν το κεφάλι, έχασε πολύ αίμα, παραμορφώθηκε το κεφάλι του. Και να ζούσε ο άνθρωπος, δεν θα μπορούσε να ζήσει, θα ήταν κλινικά νεκρός».

Όπως είπε ο ίδιος, «ο Μήτσος δεν έδινε δικαιώματα τόσα χρόνια που τον ξέρω, κάναμε παρέα. Ούτε καν καβγάδες. Τίποτα. Ούτε καν να προκαλέσει. Δηλαδή θα καθίσει στη μεριά του, θα μιλάγαμε, θα κάναμε χαβαλέ. Ποτέ στα τόσα χρόνια που τον ξέρω, ποτέ δεν είχε κάνει τέτοιο πράγμα, να προκαλέσει καβγά. Ούτε μια φορά. Δηλαδή, βλέπαμε καβγά και φεύγαμε. Η ψυχή του δεν υπήρχε. Δεν είχε πειράξει άνθρωπο. Αυτοί πήγαιναν ψάχνοντας. Από την πείρα που έχω, αυτοί για να έχουν τέτοια πράγματα, φονικά όπλα πήγαν για να κάνουν ζημιά στάνταρ».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, «αυτοί οι άνθρωποι για εμένα πρέπει να τιμωρηθούν. Να τους πιάσουν να τους χώσουν στα κάτεργα. Πρέπει να τιμωρηθούν. Η κοινωνία πρέπει να τους τιμωρήσει. Δικαιοσύνη. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τους βάλουν στην ηλεκτρική καρέκλα για εμένα».

Χρήστος Σταθόπουλος