Απειλές κατά Μπουρνού με ύβρεις περί “προδοσίας” στα social media-Επίθεση Ν.Δ- ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ: Υπεύθυνος για ότι συμβεί ο κ. Μητσοτάκης

 Απειλές κατά Μπουρνού με ύβρεις περί “προδοσίας” στα social media-Επίθεση Ν.Δ- ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ: Υπεύθυνος για ότι συμβεί ο κ. Μητσοτάκης

Ενώπιον των ευθυνών του για τη χυδαία στοχοποίηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναπληρωτή τομεάρχη Εξωτερικών Γιάννη Μπουρνού από ακροδεξιά τρολ, επειδή τόλμησε να ρωτήσει την κυβέρνηση από πού εστάλησαν όπλα στην Ουκρανία, θέτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Την ημέρα που ο υπουργός Άμυνας αρνήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά κρίσιμα ερωτήματα για την εν κρυπτώ αποστολή όπλων στην Ουκρανία, τον κίνδυνο αποδυνάμωσης της εθνικής άμυνας και την επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και επιτέθηκε με αδιανόητο τρόπο στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, τα ακροδεξιά τρολ του Μεγάρου Μαξίμου στοχοποιούν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Μπουρνού με απειλές για τη ζωή του, την οικογένειά του και δημοσιεύουν ακόμα και τη διεύθυνσή του» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος θέτει ένα σαφές ερώτημα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Επικροτεί ή αποδοκιμάζει τη στοχοποίηση και τις χυδαιότητες περί προδοσίας εναντίον του βουλευτή και αναπληρωτή Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία;

«Ας έχει υπόψη του ότι για οτιδήποτε συμβεί θα έχει την απόλυτη ευθύνη» καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την πρωτοφανή στοχοποίηση που δέχεται κατήγγειλε νωρίτερα και ο Γιάννης Μπουρνούς, τονίζοντας ότι πίσω από την επίθεση είναι 10άδες φιλοκυβερνητικά accounts.

Ακολουθεί η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Γαϊτάνη:

«Είναι αδιανόητο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπουρνούς να αποκαλύπτει δημοσίως δεδομένα που αφορούν την Εθνική Άμυνα της χώρας.

Μπροστά σε αυτή την ανεύθυνη στάση, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μείνει σιωπηλός, αλλά πρέπει να αποδοκιμάσει δημοσίως τον βουλευτή του.

Σε τόσο κρίσιμα θέματα είναι καθήκον όλων να δείξουν τη μέγιστη υπευθυνότητα».

Avatar

Σεραφείμ Κοτρώτσος