Ανήλικη κατήγγειλε 23χρονο για απόπειρα βιασμού

 Ανήλικη κατήγγειλε 23χρονο για απόπειρα βιασμού

Μία νέα καταγγελία απόπειρας βιασμού ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές Aρχές στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost.gr, μία 16χρονη μαζί με την μητέρα της τα ξημερώματα της Δευτέρας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι ένας 23χρονος αποπειράθηκε να βιάσει τη νεαρή κοπέλα.

Όπως ανέφερε η 16χρονη, γνώρισε τον 23χρονο πριν από λίγο καιρό μέσω των social media και άρχισαν να μιλούν μεταξύ τους. Τη Δευτέρα κανόνισαν να συναντηθούν και από κοντά για να γνωριστούν καλύτερα.

Η 16χρονη συναντήθηκε με τον 23χρονο και αφού πήγαν για έναν καφέ ο 23χρονος της πρότεινε να πάνε μία βόλτα με το αυτοκίνητό του. Εκείνος, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία του δήμου Χερσονήσου και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η 16χρονη αντιστάθηκε σθεναρά και άρχισε να φωνάζει. Τότε, ο 23χρονος την παράτησε στην ερημική τοποθεσία και έφυγε.

Η 16χρονη ειδοποίησε την μητέρα της λέγοντάς της όλα όσα συνέβησαν ενώ στη συνέχεια κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί, μέσα σε λίγη ώρα, κατάφεραν και εντόπισαν τον 23χρονο συλλαμβάνοντάς τον στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο 23χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Χρήστος Σταθόπουλος