Ανδρέας Λοβέρδος για ΣΥΡΙΖΑ: “Επιμένουν στη λάσπη”

 Ανδρέας Λοβέρδος για ΣΥΡΙΖΑ: “Επιμένουν στη λάσπη”

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αντέδρασε έντονα σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που με την επίκληση της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη κάνει λόγο για παραποίηση κατά την μετάφρασή του από το υπουργείο Εξωτερικών , εγγράφου του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ που αφορά το σκάνδαλο Novartis.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι στο έγγραφο κατονομαζόταν ο πρώην υπουργός , ο οποίος απαντώντας μίλησε για «επιμονή στη λάσπη», για «έγγραφα γνωστά, αξιολογημένα και ενσωματωμένα στην δικογραφία», όπως και « ψευτοκατηγορίες των γνωστών κουκουλοφόρων».

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου: 

Επιμένουν στη λάσπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ξανά το όνομά μου για να εξυπηρετήσει τους γνωστούς σκοπούς του. Είναι από αδιανόητο έως γελοίο να βάζουν και πάλι μπροστά έγγραφα γνωστά, δημοσιευμένα, κατατεθειμένα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής από τον εν ενεργεία Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Αγγελή, αξιολογημένα και ενσωματωμένα στη δικογραφία από τον Ιούνιο του 2020. Ο σκοπός τους όμως είναι γνωστός: συνεχίζουν αυτό που κάνουν διαχρονικά, να σπιλώνουν, δηλαδή, πρόσωπα με τις ψευτοκατηγορίες των γνωστών κουκουλοφόρων.

Ο ελληνικός λαός τους έχει μάθει πλέον. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά τους επαγγελματίες συκοφάντες της πολιτικής. Το έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω: για όσα έχουν κάνει θα με βρουν μπροστά τους.

Μανώλης Δράκος