Άγριο ξύλο στα MAD μεταξύ των τράπερς Light και Snik – Διεκόπη η οργάνωση (vid)

 Άγριο ξύλο στα MAD μεταξύ των τράπερς Light και Snik – Διεκόπη η οργάνωση (vid)

Κωμικοτραγικές καταστάσεις έλαβαν χώρα στα βραβεία MAD όταν οι τράπερς Light και Snik ήρθαν στα χέρια. Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν οι Snik και Light.

Όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν οι τράπερς Snik και Light τα έκαναν όλα γυαλιά-καρφιά και χρειάστηκε αρκετή ώρα, ώστε οι άνθρωποι της εκδήλωσης να επαναφέρουν το χώρο στη φυσιολογική του κατάσταση.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους Snik και Light όμως όλα έγιναν την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στο stage και έκανε το δικό της act με τους χορευτές.

Κανείς δεν κατάλαβε πώς ξεκίνησε όλο το επεισόδιο όμως σχεδόν αμέσως ξεκίνησε συμπλοκή ακριβώς μπροστά από το σημείο όπου τραγουδούσε η Τάμτα και υπήρξε μεγάλη αναταραχή!

Αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να απομακρύνουν τον Light και λίγο αργότερα τον Τρανό – ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν επίσης παρών στο περιστατικό – οι οποίοι στη συνέχεια αποχώρησαν ένας ένας από τον χώρο.

Στο μεταξύ όμως, διεκόπη η όλη διοργάνωση για να ξεκινήσει τελικά μετά από δέκα λεπτά με τον Θέμη Γεωργαντά να ζητάει συγγνώμη για αυτή τη μικρή διακοπή, χωρίς να αναφερθεί στο όλο περιστατικό.

https://www.youtube.com/watch?v=uB7dIagejz0&t=105s&ab_channel=newsbomb.gr
Avatar

Θεόκριτος Αργυριάδης