Άγριο ξύλο σε συναυλία του Καρρά για μια καρέκλα

 Άγριο ξύλο σε συναυλία του Καρρά για μια καρέκλα

Σε ρινγκ μετατράπηκε ο χώρος που τραγουδούσε ο Βασίλης Καρράς στην Αυστραλία, με τον τραγουδιστή να ζητά από τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν.

«Ρε παιδιά, έλεος» είπε από μικρόφωνο ο Βασίλης Καρράς προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά το θερμό επεισόδιο στο μαγαζί που τραγουδούσε δεν έλαβε τέλος.

Κάτι που τελικά έγινε λίγο αργότερα, με παρέμβαση των ψυχραιμότερων και των ανθρώπων της ασφάλειας του μαγαζιού.

Υπενθυμίζεται πως πριν μερικούς μήνες, ο αγαπημένος τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια εμφάνισης σε κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Τη δική του εκδοχή για το ξύλο που έπεσε στο ελληνικό νυχτερινό κέντρο «Kinisi at Trak» της Μελβούρνης, την ώρα που ο Βασίλης Καρράς ερμήνευε στην πίστα τις μεγάλες του επιτυχίες, έδωσε στο protothema.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κώστας Ταγκαλάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η αφορμή για να μετατραπεί για λιγότερο από ένα λεπτό ο κεντρικός χώρος του μαγαζιού σε… ρινγκ ήταν μια καρέκλα που από λάθος κάποιος έσπρωξε από την μια παρέα στην άλλη.

«Όλη η φασαρία δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δυο παρέες που καθόντουσαν στις πρώτες σειρές των τραπεζιών κοντά στην πίστα. Δε μιλάμε για τίποτα πιτσιρίκια αλλά για πενηντάρηδες» αναφέρει ο Κώστας Ταγκαλάκης, που εδώ και 25χρονια ασχολείται με την νυχτερινή διασκέδαση των ομογενών και όχι μόνο της Μελβούρνης :

«Ένας έσπρωξε μια καρέκλα από την μια παρέα νευρίασε ο άλλος, είχαν πιει κιόλας, δεν άργησε να παρεξηγηθούν. Η αλήθεια είναι πως ήρθαν στα χέρια, έπεσαν κάποιες σφαλιάρες για λιγότερο από ένα λεπτό αλλά η αντίδραση τόσο των ανδρών σεκιούριτι όσο και των σερβιτόρων ήταν άμεση και τους βγάλαμε όλους εκτός μαγαζιού».

Θεόκριτος Αργυριάδης