Ρόδος/Νεκρό βρέφος 15 μηνών:”Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγεία” λέει ο παππούς του

 Ρόδος/Νεκρό βρέφος 15 μηνών:”Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγεία” λέει ο παππούς του

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας», είπε ο παππούς του 15μηνου βρέφους που διακομίσθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Ρόδου, με τις αρχές να αναζητούν τα αίτια του θλιβερού συμβάντος. «Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ήμασταν εδώ μαζί, παίζαμε. Μετά η μητέρα του τού έδωσε γάλα, το έβαλε για ύπνο και το παιδί δεν ξύπνησε ξανά. Το πήγε στο φαρμακείο και φώναξαν έναν πνευμονολόγο που ήταν εκεί. Μετά ήρθε το ασθενοφόρο και πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο. Η μητέρα αυτή τη στιγμή είναι σε φίλη της. Της είπα να φωνάξει ένα ψυχίατρο να την κοιτάξει. Το παιδί δεν είχε πατέρα. Μόνη της το έκανε η κόρη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παππούς του μωρού στο MEGA.

O διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου Σταύρος Τσαντής δήλωσε ότι «Το περιστατικό ήρθε με ΕΚΑΒ συνοδεία της μητέρας του 3 του μηνός απόγευμα 16:54, κρατάω μία επιφύλαξη μπορεία και 16:55 άσφυγμο και με μυδρίαση. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από το νοσοκομείο για τουλάχιστον μισή ώρα, οι οποίες απέβησαν άκαρπες».

«Έγινε διασωλήνωση και πάλι δεν έγινε εφικτή η ανάνηψη του παιδιού. Μισή ώρα αργότερα δηλώθηκε ο θάνατός του και ενημερώθηκε η μητέρα παρουσία ψυχολόγου. Έχει γίνει γίνει η ιατροδικαστική εξέταση και έχει έρθει και το εγκληματολογικό στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω τι έχει πει η ιατροδικαστική εξέταση. Αν βρεθεί κάποιο παθολογικό αίτιο, τότε μένουμε σ’ αυτό. Αν δεν βρεθεί μπορεί να διερευνηθεί περαιτέρω. Το παιδί δεν φαινόταν ότι είχε εξωτερικά κάποια σημάδια κάκωσης»

Το περιστατικό

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Ροδιακή, εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, γύρω στις πέντε το απόγευμα, όταν το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι ήταν νεκρό και αμέσως προχώρησαν σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για να γίνει σχετική έρευνα, ενημερώνοντας και τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, καθώς επίσης και την Εισαγγελία Ρόδου όπως προβλέπεται.

Τα αίτια που οδήγησαν το μικρό κοριτσάκι σε θάνατο, αναμένεται να προσδιοριστούν μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες, έπειτα από μια σειρά εξετάσεων που θα γίνουν.

Σχετικά Άρθρα