Χατζηδάκης: “Αν δεν υπάρχει η ΝΔ, ποιος μπορεί να μας οδηγήσει μπροστά; -Σκεφτείτε το, είναι Ευρωεκλογές”

 Χατζηδάκης: “Αν δεν υπάρχει η ΝΔ, ποιος μπορεί να μας οδηγήσει μπροστά; -Σκεφτείτε το, είναι Ευρωεκλογές”

«Αν δεν υπάρχει η Νέα Δημοκρατία, ποιος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά;», ρωτάει ο Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Οικονομικών, σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok. «Δεν λέω ότι δεν έχουμε κάνει λάθη. Αλλά πόσο αξιόπιστες εναλλακτικές υπάρχουν;», συμπληρώνει.

«Είμαστε σε περίοδο ευρωεκλογών. Οι επιλογές μας επηρεάζουν την Ευρώπη και την Ελλάδα. Η επιλογή είναι δική σας!», προσθέτει.

Η ανάρτηση Χατζηδάκη στο TikTok:

Ίσως δεν ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, αλλά σκεφτείτε:

  • Αν δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία, ποιος εγγυάται την επιστροφή στη Δημοκρατία μετά τη Χούντα του 1974;
  • Ποιος εγγυάται ότι η Ελλάδα θα ήταν ασφαλής όπως στην ΕΕ; Οι άλλοι έλεγαν “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο”!
  • Ποια θα ήταν η πορεία μας κατά την περίοδο των μνημονίων; Και τώρα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσπαθούμε να σηκώσουμε τη χώρα μας ψηλά.

Δεν αρνούμαι τα λάθη μας, αλλά ποια είναι οι εναλλακτικές λύσεις; Αν δεν υπάρχει η Νέα Δημοκρατία, ποιος μπορεί να μας οδηγήσει μπροστά; Σκεφτείτε το! Είναι ευρωεκλογές. Η επιλογή είναι δική σας!

@kostis_hatzidakis

Η Νέα Δημοκρατία αποκατέστησε ομαλά τη Δημοκρατία στην Ελλάδα το 1974. Έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έβαλε πλάτη από τη θέση της αντιπολίτευσης επί ΣΥΡΙΖΑ, για να μείνει η χώρα στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνουμε μια συστηματική προσπάθεια, για να ανέβει η πατρίδα μας ψηλότερα. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχουμε κάνει λάθη. Αλλά διερωτώμαι πόσο αξιόπιστες λύσεις υπάρχουν απέναντι. Αν δεν υπάρχει δηλαδή Νέα Δημοκρατία, ποιος μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά; Σκεφτείτε το! #tiktokgreece #fypgreece #ellada #greece #politiki #politics #neadimokratia

♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

Σχετικά Άρθρα