Αλεξανδρούπολη: Απολογούνται οι δύο παιδαγωγοί που έκλειναν τα παιδιά σε αποθήκη για σωφρονισμό

 Αλεξανδρούπολη: Απολογούνται οι δύο παιδαγωγοί που έκλειναν τα παιδιά σε αποθήκη για σωφρονισμό

Καλούνται για απολογία αύριο, Δευτέρα 8 Απριλίου, οι δύο παιδαγωγοί που κλείδωναν ως τιμωρία παιδιά στην αποθήκη του 2ου δημοτικού παιδικού σταθμού Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και ειδικά τους γονείς των μικρών μαθητών. Όλα ήρθαν στην επιφάνεια από ένα τυχαίο γεγονός που παρατήρησε ο πατέρας μιας 3χρονης. Εκείνη, ενώ έπαιζε με τον πατέρα της, πήρε την κούκλα της, τη μάλωνε και ήθελε να τη βάλει τιμωρία στο αποθηκάκι και να κλείσει το φως.

Στη συνέχεια σοκαρισμένος ο πατέρας του κοριτσιού από τις ιδέες που είχε η κόρη του την ρώτησε που τα έχει ακούσει αυτά και άκουσε το απίστευτο: «Έτσι μας κάνει η κυρία στον παιδικό».

Η μητέρα ενός εκ των παιδιών θυμάτων μίλησε στην κάμερα του OPEN αποκαλύπτοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες.

«Την επόμενη ημέρα πήγαν οι γονείς στον παιδικό σταθμό, μίλησαν με τη δασκάλα, της ανέφεραν το περιστατικό και προς μεγάλη τους έκπληξη δεν το αρνήθηκε, είπε ότι γίνεται αυτό για δύο τρία λεπτά και μπαίνουνε στο αποθηκάκι για να ηρεμήσουν».

«Εκεί αρχίσαμε να δικαιολογούμε κάποιες συμπεριφορές. Εμένα, το δικό μου το παιδί ενώ δεν φοβάται, το τελευταίο δίμηνο με τρίμηνο όταν σκοτείνιαζε άρχιζε να φοβάται, να θέλει να ανοίξουμε το φως. Κατά τη διάρκεια του ύπνου του ξυπνούσε κι έλεγε δεν θέλω να πάω σχολείο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα ενός 3χρονου αγοριού.

Σχετικά Άρθρα