Πάτρα/Ενδοοικογενειακή βία:Γυναίκα πήδηξε από παράθυρο για να σωθεί -Προκλητικός δράστης:”Εκείνη με χτύπησε” (vid)

 Πάτρα/Ενδοοικογενειακή βία:Γυναίκα πήδηξε από παράθυρο για να σωθεί -Προκλητικός δράστης:”Εκείνη με χτύπησε” (vid)

Την Δευτέρα θα οδηγηθεί εκ νέου στα Δικαστήρια ο άνδρας που φέρεται να χτύπησε την σύντροφό του στο σπίτι της στην οδό Ασημάκη Φωτήλα 28 στην Πάτρα και εκείνη πήδηξε από το παράθυρο του ημιορόφου για να σωθεί. Ο άνδρας μίλησε στις κάμερες και ισχυρίστηκε ότι εκείνη τον είχε χτυπήσει και ότι του όφειλε και χρήματα.

Η πρώτη επίθεση σε βάρος της 47χρονης σημειώθηκε, σύμφωνα με το ενημερωτικό της ΕΛΑΣ, στις 4.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης .
Το θύμα βρισκόταν στο σπίτι που έμενε με τον 42χρονο , στην οδό Ασημάκη Φωτήλα.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ και ξεκίνησε αυτεπάγγελτη προανάκριση με τον 42χρονο να κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Η 47χρονη κατέθεσε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Πατρών.

Λίγες ώρες αργότερα , στις 4.21 το μεσημέρι, η γυναίκα βρέθηκε εκ νέου ενώπιον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί εκ νέου η αυτεπάγγελτη διαδικασία σε βάρος του Κ.Α., αυτή τη φορά για ενδοοικογενειακή παράνομη βία, απειλή και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Ωστόσο εκείνος, απτόητος, συνέχισε τη δράση του. Στις 3 το μεσημέρι ο 42χρονος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί μετά την πρώτη σύλληψή του. Μπήκε στο σπίτι της οδού Φωτήλα, την έπιασε από τον λαιμό ενώ παράλληλα την απειλούσε.

Ο 42χρονος συνελήφθη εκ νέου λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 5/4, από αστυνομικούς της ομάδας Δίας.

Η γυναίκα έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του ενώ χθες το πρωί είχε εκ νέου συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να μην την πλησιάζει. Όμως παραβίασε τον όρο, ξαναπήγε χθες το απόγευμα σπίτι και του πέρασαν εκ νέου χειροπέδες.

Σχετικά Άρθρα