Ενδοοικογενειακή βία:Βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό στην Πάτρα-Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει

 Ενδοοικογενειακή βία:Βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό στην Πάτρα-Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει

Μετά τη γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ασημάκη Φωτήλα. Έντρομη μία γυναίκα έβαλε τις φωνές, καθώς ο σύντροφός της την χτυπούσε και την έβριζε. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μέσα στη νύχτα.

Σύμφωνα με το flamis.gr, μία φίλη της νεαρής που διαμένει σε διαμέρισμα ημιορόφου έφθασε στο σημείο. Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η κοπέλα για να ξεφύγει πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο. Ηταν τόσο μεγάλος ο τρόμος που βίωνε που ούτε καν παπούτσια δεν φορούσε. Επί τόπου έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε.

Συνελήφθη όμως το πρωί της Παρασκευής στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα και χθες στις 3 το απόγευμα… ξαναπήγε στο σπίτι της γυναίκας και άρχισε να ζητά χρήματα (150 ευρώ) τα οποία όπως ισχυριζόταν είχε ξοδέψει στο super market. Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν. Στο 2ο Α.Τ. βρέθηκε και η γυναίκα προκειμένου να καταθέσει.

Σχετικά Άρθρα