Στις 20:00 η ομιλία του Μητσοτάκη στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο

 Στις 20:00 η ομιλία του Μητσοτάκη στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Υπενθυμίζεται ότι το συνέδριο χαρακτηρίζεται επετειακό , καθώς συμπίπτει με τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, αλλά και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα υπό την ηγεσία του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η επιλογή του χώρου διεξαγωγής δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού το Ζάππειο είναι συνυφασμένο με την υπογραφή της Συνθήκης ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, από τον ιδρυτή της ΝΔ.

«Πρόκειται για το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια, την κράτησε όρθια σε καιρούς κρίσης, και τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ξανά τη θέση που της αξίζει στην Ευρώπη», όπως σημειώνουν στελέχη της Πειραιώς.

Ομιλίες εκπροσώπων του ΕΛΚ και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Χαιρετισμό κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου θα απευθύνουν εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Παράλληλα, τη δεύτερη μέρα των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν οι τοποθετήσεις των συνέδρων σε τέσσερις θεματικές ενότητες, οι οποίες είναι: «50 Χρόνια ΝΔ: Οι ιδέες και οι άνθρωποι», «50 Χρόνια ΝΔ: Για μια ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη», «50 Χρόνια ΝΔ: Για ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο» και «50 Χρόνια ΝΔ: Μεγαλώνει γιατί εξελίσσεται».

Σχετικά Άρθρα