Nότης Σφακιανάκης: Από ποιον δέχτηκε κρούση για τις Ευρωεκλογές

 Nότης Σφακιανάκης: Από ποιον δέχτηκε κρούση για τις Ευρωεκλογές

Ο Νότης Σφακιανάκης, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από την καλλιτεχνική δράση, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με κόμμα για να κατέβει ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές.

Αυτό ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Φίλιππος Καμπούρης υποστηρίζοντας μάλιστα πως η πρόταση είναι επίσημη και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και «είμαστε σε αναμονή των τελικών αποφάσεων». «Ελπίζουμε να είναι στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», είπε μιλώντας στην Espresso.

Ανέφερε μάλιστα πως «ρόλο μεσολαβητή» έχει αναλάβει ένας επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη. «Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, μα πάνω απ’ όλα είναι ένας σπουδαίος Έλληνας που ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, για την πατρίδα και την οικογένεια, και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βγαίνουν μπροστά και μιλούν τόσο ξεκάθαρα για την αγάπη τους για την Ελλάδα. Θα είναι τιμή για εμάς, είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο».

Σχετικά με τους λόγους αποχής του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Φίλιππος Καμπούρης δήλωσε πως «οι πληροφορίες που έχω είναι ότι βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, το ότι έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο αυτό είναι ξεκάθαρα επιλογή δική του. Θα κάνει το comeback του καλλιτεχνικά μόλις ο ίδιος το επιθυμήσει».

Και πρόσθεσε: «Περιμένουμε τις ερχόμενες ημέρες να ανακοινώσουμε και επίσημα τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας. Θεωρούμε ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα πει το “ναι” και θα είναι πρωταγωνιστής στον ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού».

Σχετικά Άρθρα