Μαρκόπουλος:”Δεν είμαι εγώ ο κομιστής του USB στο Πρώτο Θέμα” – Aπειλεί με αγωγές

 Μαρκόπουλος:”Δεν είμαι εγώ ο κομιστής του USB στο Πρώτο Θέμα” – Aπειλεί με αγωγές

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ότι αυτός έδωσε στο Πρώτο Θέμα το USB με τις συνομιλίες από τη νύχτα της σιδηροδρομικής σύγκρουσης στα Τέμπη και προανήγγειλε αγωγές για όποιον υπονοήσει το αντίθετο.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνησε το έγκλημα των Τεμπών, απαντώντας ουσιαστικά στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος μίλησε για βουλευτή της ΝΔ που έδωσε τις συνομιλίες, τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με τη διαρροή και εξήγησε πως αποχώρησε από το Μέσο αμέσως μόλις εξελέγη βουλευτής.

«Όποιος έχει συγκεκριμένες καταγγελίες με στοιχεία να τις φέρει και όποιος έχει ονόματα να τα πει», είπε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν μπορεί να πει ότι δεν είναι αυτός ο κομιστής των ηχητικών στο Πρώτο Θέμα, απάντησε: «300%. Και όποιος το υπονοήσει να είναι έτοιμος να λάβει και μια ωραία αγωγή εκ μέρους μου». ¨

Στη συνέχεια είπε ο βουλευτής Πειραιά: «Ο τρόπος με τον οποίο ολοκλήρωσα τον επαγγελματικό μου κύκλο στο Πρώτο Θέμα είναι συγκεκριμένος, διαυγής και με στοιχεία. Πούλησα τις μετοχές που είχα σε θυγατρική εταιρεία και αποχώρησα, παραιτούμενος, αμέσως μόλις εξελέγην.

Όποιος θέλει να πει και να υπονοήσει το οτιδήποτε σε σχέση με ό,τι με αφορά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος και για τη νομική μου αντίδραση, καθώς δεν έχω καμία μα καμία σχέση με τη συγκεκριμένη διαρροή σε συνομιλίες και ηχητικά. Έχουμε δει ένα ρεσιτάλ συνωμοσιολογίας. Όποιος έχει στοιχεία να τα φέρει, όποιος δεν έχει να σιωπήσει. Όχι για μένα, γενικά. Έχουμε ακούσει τα πάντα. Όποιος τολμήσει να ρίξει λάσπη στο πρόσωπό μου να είναι προετοιμασμένος για την αντίδρασή μου. Ξέρω τι διακινείται στο σκοτεινό διαδίκτυο».

Σχετικά Άρθρα