Ανακοίνωση Χαμόγελου Παιδιού για εξαφάνιση 2 ετών κοριτσιού από τη Σερβία

 Ανακοίνωση Χαμόγελου Παιδιού για εξαφάνιση 2 ετών κοριτσιού από τη Σερβία

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές λόγω εξαφάνισης κοριτσιού, μόλις δύο ετών. Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε από την πόλη Μπορ της Σερβίας, πόλη που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Ωστόσο η μικρή δεν έχει αναπτύξει ακόμη λόγο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού γνωστοποίησε το συμβάν μέσα από ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται ότι ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά στη Σερβία.

Danka_Ilic__1_

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού έχει ως εξής: 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) στη Σερβία- «NGO ASTRA – Anti trafficking Action», για την εξαφάνιση της Danka Ilic, 2 ετών.

Συγκεκριμένα, στις 26 Μαρτίου 2024 η Danka Ilic, εξαφανίστηκε από την πόλη Bor της Σερβίας, η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Να σημειωθεί ότι η ανήλικη δεν έχει αναπτύξει λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE), προχωρά σε αναδημοσίευση της αφίσας εξαφάνισης του συνεργαζόμενου φορέα κατόπιν αιτήματός του. Η αναδημοσίευση της φωτογραφίας της ανήλικης Danka (ον.) Ilic (επ), 2 ετών, αποσκοπεί στην συνδρομή όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχετικά Άρθρα