ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

 ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Μπροστά στα μάτια αστυνομικών και του ανθρώπου που τη συνόδευε έπεσε αιμόφυρτη από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της η 28χρονη, που έχασε το βράδυ της Δευτέρας τη ζωή της, λίγο αφότου είχε μεταβεί στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων για να αναφέρει ότι ο 39χρονος δράστης την παρακολουθούσε και να εκφράσει φόβους για τη σωματική της ακεραιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη κοπέλα ζήτησε αποχωρώντας συνοδεία περιπολικού για να επιστρέψει σπίτι της, ωστόσο της απάντησαν ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο και την παρέπεμψαν στην Άμεση Δράση. Την ώρα λοιπόν που καλούσε το «100», της επιτέθηκε ο 39χρονος, ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι και τη μαχαίρωσε θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει τα εξής: «Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, διατάχθηκε ΕΔΕ για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το μοιραίο διάστημα, το βράδυ της Πρωταπριλιάς.

Σχετικά Άρθρα