Sin Boy: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και η απάντησή του με Μπρους Λι

 Sin Boy: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και η απάντησή του με Μπρους Λι

Με μία φωτογραφία του και μαθήματα ιστορίας για τον Μπρους Λι επέστρεψε στα social media o Sin Boy μετά τον άγριο ξυλοδαρμό και την επίθεση σε βάρος του από αγνώστους, ενώ βρισκόταν σε κομμωτήριο.

Ο γνωστός τράπερ δέχθηκε επίθεση, ενώ έκανε live στο TikTok με το κινητό του να καταγράφει τον ξυλοδαρμό που υπέστη, με το βίντεο να γίνεται αμέσως viral και να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις, αφού πολλοί σχολίασαν πως είναι “στημένο”.

Ο ίδιος χρειάστηκε να νοσηλευτεί και με ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου μοιράστηκε νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Μόλις βγήκα από την εντατική μετά από την επίθεση που δέχθηκαΌλα πήγαν καλά, ευχαριστώ για τις ευχές σας“, ήταν το πρώτο μήνυμα του Sin Boy προς τους διαδικτυακούς του φίλους, για να ακολουθήσει μία φωτογραφία του στην οποία φαίνεται ο ίδιος ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου με ορό στο χέρι του.

Ο τράπερ όμως δεν έμεινε εκεί και απαντώντας σε όσους έσπευσαν να αμφισβητήσουν τη γνησιότητα του βίντεο, μοιράστηκε μία ιστορία του Μπρους Λι, όταν ο ίδιος έχοντας δημιουργήσει μία καινούργια πολεμική τέχνη, οι αντίπαλοι καθηγητές πάλης φοβήθηκαν και για να τον σταματήσουν έβαλαν μπράβους και του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο παράλυτος.

“Όσο ο Μπρους Λι ήταν στο νοσοκομείο, αντί να κλαίει τη μοίρα του, με τη βοήθεια της γυναίκας του έγραψε σε βιβλίο όλες τις κινήσεις της πολεμικής τέχνης που δημιούργησε. Όταν τελικά βγήκε από το νοσοκομείο, όχι απλά δεν σταμάτησε τις πολεμικές τέχνες αλλά έκανε το μεγαλύτερο comeback στην ιστορία των martial arts. Σήμερα δεν γνωρίζουμε τα ονόματα των αντιπάλων του, ενώ το όνομα του Μπρους Λι θα ζήσει για πάντα”, έγραψε ο Sin Boy, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα