Παραιτήσεις Μπρατάκου-Παπασταύρου:Τα ονόματα που “παίζουν” για αντικαταστάτες

 Παραιτήσεις Μπρατάκου-Παπασταύρου:Τα ονόματα που “παίζουν” για αντικαταστάτες

Σε αναζήτηση των νέων υπουργών που πρόκειται να αντικαταστήσουν τους δύο παραιτηθέντες Παπασταύρου και Μπρατάκου βρίσκεται η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πιθανότατα οι αρμοδιότητες του μέχρι χθες υπουργού Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου να δοθούν στον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη που θα βρίσκεται συνεπικουρούμενος από τον γενικό Γραμματέα Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιο Κουτνατζή για το νομοθετικό έργο.

Σε ότι αφορά τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, συζητείται το όνομα του διευθυντή του πρωθυπουργού στη Βουλή, Μιχάλη Μπεκίρη χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Το όνομα του αντικαταστάτη του πιθανότατα θα ανακοινωθεί την Δευτέρα.

Με εσωτερική αναδιάταξη η αντικατάστασή τους

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι θέσεις των Παπασταύρου και Μπρατάκου, θα καλυφθούν χωρίς ανασχηματισμό και με εσωτερική αναδιάταξη.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές το Μαξίμου δεν ακυρώνει την προσφορά των δύο παραιτηθέντων, αλλά όπως έγινε χθες γνωστό η κίνηση ήταν απαραίτητη για να μην δοθεί το λάθος μήνυμα.

Όπως σχολιάζουν οι ίδιες πηγές, οι παραιτήσεις είναι κάτι που δεν το ξέρουν άλλοι χώροι. Μάλιστα, οι αλλαγές θα αποφασιστούν τις επόμενες ημέρες από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχετικά Άρθρα