Γεωργιάδης: Ισχυρά οικονομικά συμφέροντα δεν επιθυμούν την πολιτική ισχύ Μητσοτάκη

 Γεωργιάδης: Ισχυρά οικονομικά συμφέροντα  δεν επιθυμούν την πολιτική ισχύ Μητσοτάκη

«Ούτε έγκλημα υπάρχει στα Τέμπη, ούτε συγκάλυψη» τονίζει με ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την πρόταση μομφής της αντιπολίτευσης την οποία εγκαλεί ότι συνασπίστηκε γύρω από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα. Ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, παραθέτει μάλιστα και μια ιστορική αναλογία με την δίκη των Στρατηγών των Αργινουσσών στην αρχαία Αθήνα.

«Σήμερα πλέον είναι προφανές ότι ισχυρά Οικονομικά Συμφέροντα δεν επιθυμούν ο Kyriakos Mitsotakis να έχει την Πολιτική ισχύ που του έδωσε ο Λαός στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές» τονίζει ο κ. Γεωργιάδης και προσθέτει: «Γύρω από αυτά τα Συμφέροντα συνασπίστηκε η Αντιπολίτευση και όλοι μαζί αντί για πολιτικά επιχειρήματα προβάλουν τους συγγενείς τον νεκρών, ενώπιον των οποίων όλοι μας υποχωρούμε διότι έτσι πρέπει να κάνουμε. Ως αποτέλεσμα αυτού ο Ελληνικός Λαός έχει πιστέψει στην συντριπτική του Πλειοψηφία στο «Έγκλημα των Τεμπών» και στην «συγκάλυψη του εγκλήματος»».

«Ούτε Έγκλημα υπάρχει στα Τέμπη ούτε Συγκάλυψη. Ένα τραγικό δυστύχημα ήταν οφειλόμενο σε διαδοχικά ανθρώπινα λάθη. Μας πονάει; Ναι! Μας Εξοργίζει; Ναι! Αλλά δεν πρέπει να καταστρέψουμε την Χώρα και την Δημοκρατία μας επιτρέποντας σε όσους εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο για ίδιους πολιτικούς σκοπούς!» σημειώνει ο υπ. Υγείας.

Σχετικά Άρθρα