Παραδόθηκε ο άνδρας που μαχαίρωσε μάγειρα σε ουζερί για μία μερίδα κοντοσούβλι στη Θεσσαλονίκη

 Παραδόθηκε ο άνδρας που μαχαίρωσε μάγειρα σε ουζερί για μία μερίδα κοντοσούβλι στη Θεσσαλονίκη

Παραδόθηκε στις δικαστικές αρχές ο 52χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν 65χρονο μάγειρα σε ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του μήνα ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, με αφορμή μία μερίδα κοντοσούβλι για την οποία ο κατηγορούμενος – θαμώνας του μαγαζιού διατύπωσε παράπονα.

Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, ο 52χρονος μετέβη το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των δικαστικών αρχών.

Κατόπιν συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί αύριο στην ανακρίτρια ενώπιον της οποίας θα απολογηθεί.

Μάγειρας: Ήταν τύφλα

Ο μάγειρας από το ουζερί στη Θεσσαλονίκη περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε από πελάτη, υποστηρίζοντας πως ο άνδρας τον μαχαίρωσε για ένα κοντοσούβλι, λέγοντάς του πως «είναι παλιό και όχι σημερινό». Με μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο σε θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο μάγειρας ο οποίος μίλησε στο Mega για τα όσα έζησε. Και αιτία για την επίθεση που τον έστειλε στο χειρουργείο, ήταν μια μερίδα κοντοσούβλι όταν ο δράστης σηκώθηκε κάποια στιγμή έξαλλος από τη θέση του και άρχισε να ζητάει εξηγήσεις από τον μάγειρα.

«Έρχεται ένας πελάτης, ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει ”θέλω ένα κεφαλοτύρι, μία πατάτα και ένα κοντοσούβλι χοιρινό”. Όπως τα πάω αυτά και τα σερβίρω μου λέει ”το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω”. Επιμένω ”είναι φρέσκο”, διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με την γαρνιτούρα με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε ‘’καλή όρεξη’’. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μάνα μου. ”Μην μου λες ψέματα”» περιέγραψε ο μάγειρας για τον πελάτη που του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε.

Σχετικά Άρθρα