Νίκαια: Το “τελευταίο αντίο” στον 39χρονο που σκότωσε ο πεθερός του

 Νίκαια: Το “τελευταίο αντίο” στον 39χρονο που σκότωσε ο πεθερός του

Το τελευταίο αντίο λένε αυτήν την ώρα συγγενεις και φίλοι στον 39χρονο που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του πεθερού του το πρωί της περασμένης Παρασκευής έξω από το σπίτι του στη Νίκαια.Ο κόσμος έχει μαζευτεί στον ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας για την εξόδιο ακολουθία με τους γονείς του 39χρονου να μην μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος και η κόρη του δράστη αλλά και ο πατέρας του 39χρονου που δεν μπορεί να κρύψει τον πόνο και την οργή του.

Σπαρακτικά είναι και τα λόγια της πεθεράς του, η οποία φώναζε «Στέλιο μου συγχώρεσέ με».

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στις 08.00 το πρωί της περασμένης Παρασκευής (1/3).

Ο 64χρονος άνδρας είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και μόλις το θύμα βγήκε από το σπίτι του προκειμένου να πάει στο πάρκινγκ που είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του, τότε ο δράστης τον πλησίασε και αφού σήκωσε την κυνηγετική του καραμπίνα τον πυροβόλησε δύο φόρες.

Στην συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν το ένα από τα ανήλικα παιδιά του θύματος.

Το παιδί τη στιγμή της δολοφονίας βρίσκονταν στο μπαλκόνι του σπιτιού κι είδε τον πατέρα του να πέφτει νεκρό, από τα πύρα του παππού του. Μάλιστα φώναξε στην μητέρα του: «Μαμά, μαμά ένα κακός σκότωσε τον μπαμπά».

Σχετικά Άρθρα