Στέφανος-Τάϊλερ/ Το καλοκαίρι ο γάμος στην Ελλάδα- Η “εξομολόγηση” στο Star

 Στέφανος-Τάϊλερ/ Το καλοκαίρι ο γάμος στην Ελλάδα- Η “εξομολόγηση” στο Star

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR μίλησε ο Τάιλερ Μακμπέθ και δήλωσε ότι το καλοκαίρι θα παντρευτούν με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα. «Ναι, το σκεφτόμαστε αυτό το σενάριο και θα το κάνουμε αυτό το καλοκαίρι» απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου. Ενώ αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είπε χαρακτηριστικά ότι είναι «Ένα εξαιρετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση» για να συμπληρώσει ότι πρέπει ακόμη να καλυφθεί έδαφος, καθώς δεν ήταν «Συμπεριληπτικό, για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς ατόμων».

Ο Τάιλερ Μακμπέθ δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες εάν το ζευγάρι αγόρασε σπίτι στο Κολωνάκι λέγοντας, «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα… Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια τουλάχιστον».

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι η ζωή του έχει επηρεαστεί μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Το μεγαλύτερο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικής ζωής» και συμπλήρωσε «Είναι μεγάλη αλλαγή όταν γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μία νυκτί».

Επίσης δήλωσε ότι επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά σε νοσοκομεία στην Ελλάδα και προς αυτή την κατεύθυνση έχει έρθει σε επαφή με ορισμένα… Ενώ τέλος όταν ρωτήθηκε τι συμβουλή θα έδινε στον Στέφανο Κασσελάκη, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πάει καλά στις ευρωεκλογές απάντησε, «Πιστεύω ότι (ο ΣΥΡΙΖΑ) θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν “τι θα γίνει αν δεν”, είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά, θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει ένα σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα. Πιστεύω ότι από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του».

Πηγή: enimerosi24

Σχετικά Άρθρα