Φοιτητές ξαναγράφουν τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών στον Άγνωστο Στρατιώτη

 Φοιτητές ξαναγράφουν τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών στον Άγνωστο Στρατιώτη

Στο Σύνταγμα έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να ξαναγραφτούν τα ονόματα των 57 θυμάτων που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους στα Τέμπη. εις έχει Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο φαίνονται συνεργεία καθαρισμού του δήμου, να σβήνουν τα ονόματα των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών μπροστά στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσιεύει το newsbomb.gr αυτή την ώρα στο Σύνταγμα βρίσκονται συγκεντρωμένοι φοιτητές και ξαναγράφουν με κόκκινη μπογιά τα 57 ονόματα της τραγωδίας των Τεμπών που έσβησαν συνεργεία του Δήμου Αθηναίων χθες το βράδυ.

Η αντιδήμαρχος καθαριότητας, Ρωξάνη Μπέη μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως δεν δόθηκε καμία εντολή στο συνεργείο για να καθαριστεί το σημείο, ωστόσο οι υπάλληλοι στην καθαριότητα του δήμου ακολουθούν την ίδια διαδικασία κάθε φορά μετά τις συγκεντρώσεις και τις πορείες.

“Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα συνεργεία καθαρισμού μετά από πορείες και κάθε μέρα, πλένουν στο σημείο. Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο. Εκεί το συνεργείο πηγαίνει σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να “Να σβήσουμε ή να μην σβήσουμε”. Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 11.30 το βράδυ, την ώρα που πάει συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά σας εξηγώ την συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία”, δήλωσε συγκεκριμένα η κ. Μπέη.

Σχετικά Άρθρα