Γιώργος Τσίπρας: Τα στελέχη αξιολογούνται με βάση την προσφορά τους και όχι τη σχέση με τον πρόεδρο

 Γιώργος Τσίπρας: Τα στελέχη αξιολογούνται με βάση την προσφορά τους και όχι τη σχέση με τον πρόεδρο

Την άποψή του για τις σαρωτικές αλλαγές στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται να ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στο Action24 και την εκπομπή “Η Επόμενη Μέρα”. «Πρέπει να γίνουν αλλαγές γιατί πρέπει να εξυπηρετηθεί καλύτερα μια πολιτική λειτουργία μέσα στο κόμμα. Το είπα και στο συνέδριο, το λέω και εδώ. Δεν είχαμε την κατάλληλη πολιτική λειτουργία μέχρι τώρα και πρέπει να την αποκτήσουμε», τόνισε ο Γιώργος Τσίπρας, με το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εμφανίζεται θετικό στην αλλαγή των προσώπων.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αφήσει και κάποιες αιχμές απέναντι στο Στέφανο Κασσελάκη, υπογραμμίζοντας ότι τα στελέχη που θα αναλάβουν νέες ευθύνες πρέπει να αφορούν όλες τις αποχρώσεις του χώρου και να είναι άξια, όχι απλά αρεστά στον πρόεδρο.

«Παράδοσή μας είναι να χρησιμοποιούνται στελέχη κάθε απόχρωσης. Αυτό είναι παράδοση που έχουμε από τη γέννηση του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα», ανέφερε ο Γιώργος Τσίπρας και πρόσθεσε: «Τα στελέχη αξιολογούνται με βάση το τι μπορούν να προσφέρουν και όχι με βάση την άποψή τους ή τη σχέση που έχουν με τον πρόεδρο.

Ωστόσο, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Πάντα γίνονται αλλαγές, κανείς δεν είναι σταθερός».

Σχετικά Άρθρα