Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος- Έρευνες της αστυνομίας

 Εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος- Έρευνες της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2), υπάλληλος καθαριότητας -που έσπευσε προκειμένου να πραγματοποιήσει εργασίες απόφραξης- φέρεται να εντόπισε στο σύστημα αποχέτευσης κτιρίου επί της οδού Σόλωνος 140 τη σορό ενός εμβρύου.

Ο υδραυλικός, ο οποίος εργάζεται σε εταιρεία αποφράξεων, είδε μέσω κάμερας στην αποχέτευση κάτι που παρέπεμπε σε νεκρό έμβρυο. Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 15:30 ο υπάλληλος φέρεται να έβγαλε κάτι που μοιάζει με ομφάλιο λώρο κατά τη διάρκεια της εργασίας του στον βόθρο του κτηρίου. Τότε ειδοποίησε τους υπεύθυνους του κτιρίου, οι οποίοι φέρεται να του ζήτησαν να αποχωρήσει, καθώς θα επιλαμβάνονταν εκείνοι του ζητήματος.

Στη συνέχεια, και καθώς οι ώρες περνούσαν, δεν υπήρξε κάποια σχετική ενημέρωση με αποτέλεσμα ο ίδιος να καλέσει την αστυνομία και να κάνει τη σχετική καταγγελία.

Ο υδραυλικός μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Είδα κάτι που μοιάζει με νεκρό έμβρυο». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος θεωρεί με βεβαιότητα ότι είδε νεκρό έμβρυο που του φάνηκε περίπου τεσσάρων μηνών.

Το κτίριο, αυτή τη στιγμή, είναι κλειδωμένο και οι αστυνομικοί περιμένουν τον ιδιοκτήτη να τούς ανοίξει ούτως ώστε να ερευνήσουν αν πράγματι πρόκειται για βρέφος ή κάτι άλλο.

Σχετικά Άρθρα